0
0 Items Selected

No products in the cart.

Select Page

Nieuw: taaltafels! Franse conversatie op een leuke manier.

Van Chris Van Camp

18/12/2023

Wat als we nu eens gewoon gezellig aan tafel gingen zitten en ons – alsof we op reis waren – zo goed mogelijk proberen uit te drukken in het Frans? Misschien spelen we een spelletje, leren we de anderen beter kennen of helpt het gewoon om te weten dat je niet alleen met die angst zit.
Naast wiskunde bleek ook Frans een struikelblok. Zowel voor wie via de examencommissie voor een diploma gaat, als schoolgaande jongeren. We horen te weinig Frans, we lezen en kijken geen Franse media en te weinig mensen rondom ons spreken nog een mondje Frans. Vooral mondeling is een probleem, want daar komt ook verlegenheid bij kijken. We durven vaak geen Frans spreken omdat we onzeker zijn. Bye Bye Pavlov komt met een prettige remedie tegen Frans-schroom.
De taaltafels van BYE BYE Pavlov zijn een laagdrempelige manier om begeleiding te geven aan studenten die zelfstandig voorbereiden voor het examen Frans mondeling.
In interactieve sessies proberen we gewoon te worden aan de gesproken Franse taal. Geen les, geen theorie maar informele sessies gefocust op conversatie begeleid door bachelors en masters toegepaste taalkunde en native speakers met een hart voor taal en mensen. Ook voorzien zij hun beste tips & tricks om de Franse taal eigen te maken.
Wil je gewoon meeluisteren? Dat kan. Alle activiteiten zijn aangepast aan de verschillende niveau’s in de groep en volledig vrijblijvend voor elke deelnemer.
Prijs: 20 eur per sessie van 2 uur (beperkt aantal deelnemers per tafel)
woensdag 10 januari 2024 van 15 tot 17u
woensdag 17 januari 2024 van 15 tot 17u
woensdag 24 januari 2024 van 15 tot 17u
woensdag 31 januari 2024.van 15 tot 17u
OPGELET LOCATIE: De Studio – Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Anwerpen
Groepen van tussen 3 en 8 studenten. Beperkt aantal plaatsen snel inschrijven, voor bijkomende informatie  mail naar chris@byebyepavlov.be.
In eerste plaats bedoeld voor examencommissie-studenten, maar ook schoolgaande blokkers welkom!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

SLL vzw
Van Schoonbekestraat 144
2018 Antwerpen
België

Contact

Volg ons

Partners

DeStudio