0
0 Items Selected

No products in the cart.

Select Page

Steun Bye Bye Pavlov

Samen maken we meer mogelijk

Bijlessen, extra scholing en ondersteuning zijn steeds meer nodig om jongeren hun gestelde leerdoelen te laten halen. Daar is niets mis mee, want uiteindelijk zet het je op weg naar levenslang leren en kennis zoeken. Toch is die extra inspanning niet voor iedereen haalbaar, vooral financieel niet. Daarom zet Samen Leren Leren vzw een fonds op voor jongeren waarvoor gebrek aan ondersteuning stokken in de wielen dreigt te steken. Omdat één kans vaak geen kans is. Omdat je de golven niet kan tegenhouden, maar wel leren surfen… met jouw hulp.

Wie help je? Jongeren die aangeven te willen participeren, maar het financieel moeilijk hebben. Jongeren wiens leerwensen en situatie we door derden – school, ouders van vrienden of coaches – leren kennen en graag willen helpen om hun talent te ontwikkelen.

Geef kansen cadeau

Soms is het verschil tussen slagen en niet slagen niet meer dan een klein duwtje in de rug. Het gevoel er niet alleen voor te staan. Onze tarieven zijn democratisch, maar dan nog is dit voor sommigen een hinderpaal. Ze zeggen last minute af of geven aan graag te willen deelnemen, maar kunnen helaas niet inschrijven. Waarom deze mensen geen wiskunde-café of intensieve bootcamp-dag cadeau doen, waarom niet meer dan één? Je kan steunen vanaf 20 eur! Zie het als het systeem van de uitgestelde koffie. Wij maken jongeren blij met de kansen die jij ze koopt.

Word peter of meter

Sponsor een deelnemer, geef minimum 4 wiskunde cafés en 3 dagen bootcamp cadeau. Wanneer wij een student blij maken met dit door jou aangeboden pakket, krijg je een brief met zijn of haar ambities, plannen en dromen voor de toekomst.

  • 4 wiskunde cafés en 3 dagen bootcamp 440 eur

Sponsoren via je bedrijf

Is het voor jouw bedrijf belangrijk dat je straks op meer wiskundetalent kan beroep doen? Investeer dan in een gratis wiskunde-café of een bootcamp. Je kan je bedrijf voorstellen en hen vertellen waarom jullie dat zo belangrijk vinden.

Maken jullie producten die onze studenten interesseren en passen binnen onze werking (food/non-food) dan hangt er misschien een sponsoring in natura in de lucht.

Interesse? Contacteer ons! chris@byebyepavlov.be

Word een BBP partner!

Zie je het zitten om dit project vleugels te geven en ons meer structureel te steunen? Aarzel dan geen minuut om ons dat te vertellen. Samen kunnen we nog meer. chris@byebyepavlov.be

 

Toont alle 2 resultaten

Contact

SLL vzw
Van Schoonbekestraat 144
2018 Antwerpen
België

Contact

Volg ons

Partners

DeStudio