0
0 Items Selected

No products in the cart.

Select Page

Bye Bye Pavlov BOOSTdagen in de paasvakantie

Van Chris Van Camp

01/04/2024

Neem een kickstart wiskunde of Frans op donderdag 11 en vrijdag 12 april in de Arenberg Antwerpen!

Voor studenten examencommissie die voor de zomerbreak nog examens Frans en wiskunde moeten afleggen, is alle hulp vast welkom. Maar ook voor schoolgaande jongeren is de paasvakantie vaak het moment van de waarheid. Daarna wordt het menens als je er dit jaar nog wat wil van bakken. Bye Bye Pavlov organiseert twee opeenvolgende BOOST dagen in de Arenberg voor iedereen die en kick-start of inhaalbeweging wil maken in zijn studies. Breng je wiskunde mee en gooi op tafel waar je een punthoofd van krijgt. Onze begeleiders zullen je met geduld en plezier uit de knoop halen zodat je wel alls begrijpt en weer verder kan.

Worstel je met Frans en durf je niet te spreken? Aan onze taaltafels durf je het vast wel. Geen druk, gewoon luisteren en dingen oppikken van anderen kan ook. Het is leuk, ontspannen, speels en vaak samen lachen. Een beetje zoals je op reis makkelijker een taal leert. Alle niveaus onder mekaar, gezellig. De begeleiders zijn perfect tweetalig en kunnen je heel wat bagage meegeven.

Het voordeel van twee opeenvolgende dagen is dat je op korte tijd een reuze stap voorwaarts kan nemen. En uiteraard maken we het gezellig met taart en drankjes. Wie om 12 u naar wiskunde komt mag uiteraard een lunch meebrengen. Honger en dorst hoef je niet te lijden. Dat is slecht voor de concentratie.

SCHRIJF SNEL IN via deze site

Heb je vragen, of moeilijkheden met de prijs mail naar chris@byebyepavlov.be

Welkom.

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

SLL vzw
Van Schoonbekestraat 144
2018 Antwerpen
België

Contact

Volg ons

Partners

DeStudio