0
0 Items Selected

No products in the cart.

Select Page

Themadag Veeltermfuncties & afgeleiden (Eindtermen EC 3ASO) 6 mei 2023

Start

mei 06, 2023 11:00 am

Einde

mei 06, 2023 07:00 pm

Tussen 4 en 6 mei lanceert Bye Bye Pavlov de eerste themadagen. Bootcamp-gewijs gaan we dieper in op enkele onderdelen van de eindtermen 3ASO.
Deze themadag wordt begeleid door masters in wiskunde en fysica die niet alleen passie hebben voor de materie maar ook begeesterd zijn door coaching en begeleiding van studenten.
Zaterdag 6 mei draait rond “veeltermfuncties en afgeleiden”, een onderwerp dat een belangrijke plaats heeft in het curriculum. Deze themadag is dan open zowel voor studenten examencommissie als schoolgaanden.
Wat kan je verwachten?
Je krijgt een toegankelijke introductie op het vak, samen ontwikkelen we een intuïtieve kijk op relevante begrippen en hun verbanden. De achterliggende theorie wisselt af met “skill” – sessies waarin je bepaalde terugkerende problemen concreet leert oplossen. Eens je die systemen begint te zien, leer je ook nadenken over de mogelijke variaties ervan.
Het is geen schoolse les, maar een interactieve ontdekkingstocht. Jij bepaalt je programma. Bouw je graag wat pauze in of bekijk je een bepaald stuk liever zelfstandig dan kan je je terugtrekken in het wiskunde café dat speciaal voor de themadag ook open is. Uiteraard geven we je onze beste tips & tricks mee over de materie alsook studietechnieken.
We beantwoorden onder andere grondig samen de volgende vragen…
-Hoe analyseer ik het verloop van een eerste, tweede en hogere graads veeltermfunctie?
-Wat zijn de beste methoden om nulpunten te berekenen?
-Wie was Horner en waarom moet ik hem kennen?
-Wat is een afgeleide en hoe verhoudt het zich tot het differentiequotiënt?
-Wat zegt de afgeleide functie over de functie zelf?
-Hoe los ik een extremumvraagstuk op en waarom zou ik dit willen doen?

De themadag is zowel nuttig als een laatste opfrissing voor het examen maar helpt je net zo goed op weg voor je echt begint te studeren. Er is geen voorkennis vereist.

 

PRAKTISCH:
▪️De dag begint om 11u in De Studio. Waar we iedereen goed ontvangen met koffie, thee en taart. Het schema van de activiteiten wordt later per mail gecommuniceerd na registratie. De dag loopt door tot ten laatste 18:30u.
▪️Prijs: De prijs voor één bootcamp-dag is 80 euro.
Combineer je dit met een van de andere dagen dan kan je een voordeel-prijs krijgen.
Twee dagen: 75 per dag.
Drie dagen: 70 per dag.
Registratie per mail naar roxane@byebyepavlov.be

Praktische informatie

Organisator

SSL vzw

E-mailadres

Locatie

Maarschalk Gérardstraat 4, Antwerpen, 2000, Belgium

Tickets

-